Hjem / Kjøpetips / Julegavetips / Julegavetips til mor

Julegavetips til mor

Jula nærmer seg med stormskritt og det er på høytid å tenke på julegavene. Et stressfylt pengesluk vil de fleste påstå. Vel, vi kan være enig i det. Vi kommer på mange andre ting man heller vil bruke tiden på, enn å springe som en gal i butikkene for å leite opp de riktige julegavene til de riktige prisene. Skjerfet strammer rundt halsen og svetten siler nedover ryggraden. Man grøsser av mindre.

Men det er da man må huske på at alt kan handles på nett! Og det beste med å handle julegavene på nettet, er jo at du kan sitte hjemme i godstolen i fred og fordragelighet. Du slipper å leite, du slipper å svette og du slipper den uendelige køen i kassa.

Og for å forenkle julegaveshoppingen ytterligere for deg, har vi leitet opp noen verdige julegaver til mor. Se bare her:

pledd_med_ermer

 

Her har du julegaven som varmer! Snug Rug fra Coolstuff.no er rett og slett et pledd med ermer. Som de beskriver pleddet selv: “pleddet med innebyde ermer som lar deg gjøre hva du vil uten at det glir ned!”. Det koster kun 299 kr!

Kjøp det her!

 

 

5518_PB_LANDSCAPE_XL_NO-540x400

Ingenting rører enn mor mer enn minner fra din og dine søskens barndom. Lag en fotobok på Allfoto.no til henne og du vil få stjerner i boka for life! Århundrets beste julegave.

Kjøp den her!

 

 

 

50-2934_M0007237_Fr

Moren din må ikke fryse i vinter! Denne jakken en flott gave til henne. Den er varm og god. Merket er Áhkká og jakken koster 999 kr hos Ellos.no.

Kjøp den her!

 

 

 

 

9788203357732_product_full

Det er aldri feil å gi bøker i gave. Akkurat nå får du krimboken “Brudekisten” til kun 189,- hos Haugenbok.no. Mens du er der, kan du jo handle en bok til far også, så ikke han blir misunnelig.

Kjøp den her!

 

 

 

 

 

craft-active-multi-set-w

Flott superundertøysett av merket Craft i lilla, som er en svært populær farge i høst og vinter. Moren din blir nok superglad for dette settet fra Outnorth.no. Koster kun 329 kr!

Kjøp den her!

 

 

Legg igjen en Kommentar