X-life.no

x-life_logoOm X-life.no
X-life.no er nettbutikken for deg som trener. De har både lager og kontor på Konnerud i Drammen. Siden oppstarten i april 2007 har X-life.no gått fra å være en liten nisjebutikk innen egentrening, til å bli en av Norges største leverandører av treningsrelaterte produkter.

 

Besøk X-life

X-Life.no har et solid produktutvalg og retter fokuset på rask levering og ønsker å både kunne motivere og levere til deg som trener.X-Life Nettbutikk

Alle prisene som er oppgitt i nettbutikken er inkludert merverdiavgift, toll og liknende avgifter. Det er ingen skjulte kostnader ved å handle hos X-life. Handler du får mindre enn 500 kr, tilkommer kun frakt  i tillegg til prisene på varene.

I nettbutikken fremkommer mye og god informasjon vedrørende handel hos X-life. På en av deres kundeservice sider vil du mest sannsynlig få svar på det meste du måtte lure på i forbindelse med en handel. Ønsker du å kontakte de likevel, har de både telefon, e-post og Facebookside hvor de er ganske aktive og svarer alle henvendelser.

I nettbutikken kan du søke på størrelser. Du slipper altså å måtte gå inn på hvert enkelt produkt for å se om de har din størrelse inne på lager.

Inne på produktsiden kan du se flere bilder av produktet fra flere vinkler, endre farge og velge størrelse. Du kan også lese utfyllende og nyttig informasjon om produktet.

Annen nyttig info
Angrer du kjøpet eller ønsker å bytte til en annen størrelse, har du faktisk hele 30 dager på deg. Kontakter du kundeservice, får du til og med sendt en returseddel slik at du slipper å betale for returen.

X-life.no vurderer om pakken din kan sendes som A- eller B-post. Er den liten nok til å passe postkassen din, sendes den som A-post hvor leveringstiden er cirka 1-2 virkedager.

Bestiller du treningsapparater eller varer som til sammen veier over 35 kg, vil disse bli sendt som stykkgods via Tollpost og bli levert hjem til deg. Normal leveringstid er 1-4 dager.

Er pakken for stor for postkassen, sendes den med Tollpost Mypack. Da kan du spore pakken fra den går fra lageret og er klar for henting på ditt utleveringssted. Merk at du vil motta SMS og e-post når pakken er klar for henting på utleveringsstedet.

Leveringstiden er 1-2 virkedager for sør-, vest-, øst- og midt-Norge. Bor du i de en av de nordligste fylkene tar det normalt 2-4 virkedager.

X-life spanderer frakten om du bestiller varer for over 500 kr.

  • 1-4 dagers leveringstid
  • 30 dagers angrerett
  • Gratis bytte/retur
  • Betalingsmåter: kort og faktura

Besøk X-Life

Har du erfaringer med nettbutikken X-life.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar