Hjem / Kjøpetips / Julegavetips / Julegavetips til far

Julegavetips til far

Jula nærmer seg med stormskritt og det er på høytid å tenke på julegavene. Et stressfylt pengesluk vil de fleste påstå. Vel, vi kan være enig i det. Vi kommer på mange andre ting man heller vil bruke tiden på, enn å springe som en gal i butikkene for å leite opp de riktige julegavene til de riktige prisene. Skjerfet strammer rundt halsen og svetten siler nedover ryggraden. Man grøsser av mindre.

Men det er da man må huske på at alt kan handles på nett! Og det beste med å handle julegavene på nettet, er jo at du kan sitte hjemme i godstolen i fred og fordragelighet. Du slipper å leite, du slipper å svette og du slipper den uendelige køen i kassa.

Og for å forenkle julegaveshoppingen ytterligere for deg, har vi leitet opp noen verdige julegaver til far. Se bare her:

wrc_5_world_rally_championship-31804176-frntl

Skitt, asfalt, gjørme, snø, is … for første gang har veiens overflate innflytelse på bilen. Dette må da være midt i blinken for pappa! Han må også lære å finjustere bilen for å håndtere skiftende værforhold og dynamisk lyssetting. Spillet fås kjøpt til den nette sum av 399,- hos CDON.com.

Kjøp det her!

 

 

 

krus_med_bilde_stor

 

Er han mye på farta? Da vil en termokopp for å holde morgenkaffen hans varm lengere, være en utmerket julegave! Man kan si at denne julegaven varmer lenge. Få laget en termokopp med personlige bilder hos FotoKnudsen.no til kun 149 kr!

Kjøp den her!

 

pipenøkkelsett

 

Hvis pappa er en handyman, vil dette pipenøkkelsettet hos Skruvat.no gi deg stjerne i boka. Den kan bestilles hos Skruvat.no og koster 1123 kr.

Kjøp den her!

 

 

 

 

boblejakke

 

Far er kanskje litt som barna, alle myke pakker er kjipe.. Men en ting er sikkert, en skikkelig god og varm boblejakke setter alle pris på! Denne stilige jakka finner du hos Sportamore.no til 1395 kr.

Kjøp den her!

 

 

 

 

WEB_Image Bear Grylls Overlevelsesbelte Offisielt 1027004126

 

Liker faren din å dra på tur? Da bør han kanskje ha seg et overlevelsesbelte designet av selveste Bear Grylls! Koster kun 499 kr hos Gamezone.no.

Kjøp den her!

 

Legg igjen en Kommentar