Hjem / Kjøpetips / Julegavetips / Julegavetips til en kompis

Julegavetips til en kompis

Jula nærmer seg med stormskritt og det er på høytid å tenke på julegavene. Et stressfylt pengesluk vil de fleste påstå. Vel, vi kan være enig i det. Vi kommer på mange andre ting man heller vil bruke tiden på, enn å springe som en gal i butikkene for å leite opp de riktige julegavene til de riktige prisene. Skjerfet strammer rundt halsen og svetten siler nedover ryggraden. Man grøsser av mindre.

Men det er da man må huske på at alt kan handles på nett! Og det beste med å handle julegavene på nettet, er jo at du kan sitte hjemme i godstolen i fred og fordragelighet. Du slipper å leite, du slipper å svette og du slipper den uendelige køen i kassa.

Og for å forenkle julegaveshoppingen ytterligere for deg, har vi leitet opp noen julegaver som passer til en kompis. Se bare her:

Kjøleskap fra Coolstuff.no

 

Minikjøleskap ved siden av sofaen eller senga er tingen! Da slipper kompisen din gå til kjøleskapet hver gang han går tom for drikke. Kun 599 kr hos Coolstuff.no.

Kjøp den her!

 

 

 

 

fifa16

 

Hos Platekompaniet.no har de mange interessante spillnyheter. Kjøp Fifa 16 til den spille- og fotballkompisen! Koster kun 549 kr hos Platekompaniet.

Kjøp det her!

 

 

t-skjorte_spreadshirt

 

Spreadshirt.net har haugevis av kule t-skjorter til vennlige priser. Her kan man velge blant mange stilige og artige trykk, men du kan også laste opp et egendesignet om du ønsker det.

Kjøp den her!

 

 

 

 

Vikings_platekompaniet

Hva med en skikkelig tøff tv-serie? Vikings er en relativt ny tv-serie som har fått svært gode kritikker. Hos Platekompaniet.no kan du kjøpe sesong 1 for kun 299 kr.

Kjøp den her!

 

 

 

burgerpresse

Alle kompiser trenger en burgerpresse! Lager burgere i perfekt størrelse og koster kun 299,- hos Gamezone.no

Kjøp den her!

Legg igjen en Kommentar