Inkmann.no

InkmannInkmann.no er en av Norges største leverandører innen blekkpatroner og toner. De har lager i Norge, slik at du som kunde ikke behøver å bekymre deg for ekstra avgifter og toll. Foruten om blekk og tonere, selger de også tilbehør som fotopapir, minnekort og CD- og DVD-plater.

Besøk Inkmann

Inkmann gjør store innkjøp slik at de kan gi lave priser til kundene sine.

I nettbutikken har de gjort det så enkelt som mulig for deg å finne rette produktene til din skriver. Alt du trenger å vite om printeren din er hvilket merke og modell den er. Når du har valgt dette vil alle produkter som passer din printer listes opp. Fra denne listen kan du legge varer i handlekurven ved å klikke på «kjøp» knappen som er til høyre.Inkmann nettbutikk

Føler du at du trenger mer hjelp for å bestille, kan du lese mer under menyknappen «veiledning». Her går de gjennom punkt for punkt slik at du enkelt kan legge inn bestillingen selv.

Nettbutikken har hovedmenyen på venstre side. Klikk på en av hovedkategoriene for å få opp underkategoriene.

Alle priser som er oppgitt i rødt er eks moms og alle priser i blått er inkl moms.

Annen nyttig info
Alle kunder får en pakke gratis fotopapir med bestillingen.

Det er 18 års aldersgrense for å bestille hos Inkmann.no. Du kan eventuelt få en forelder til å legge inn bestillingen for deg.

Inkmann.no gir gratis frakt, men du må betale et ekspedisjonsgebyr på 39 kr + mva.

For å kunne holde prisene sine nede, har Inkmann.no valgt å ha kundeservice utelukkende på e-post. De svarer på e-post alle hverdager.

Inkmann.no benytter seg av både Tollpost og Posten ved utsendelser. Leveringstiden er ikke opplyst i nettbutikken. Er varene du bestiller lagerført, antar vi at den sendes til deg innen få virkedager.

Ønsker du å benytte deg av angreretten skal ikke det være noe problem. Varen må være i orginalemballasjen, ubrukt og intakt. Kontakt kundeservice på forhånd for å få instruksjoner.

  • 30 dagers angrerett
  • Gratis frakt
  • Betalingsmåte: faktura

Besøk Inkmann

Har du erfaringer med nettbutikken Inkmann.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar her, da vel!

Legg igjen en Kommentar