Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Fjellravenshop.no

Fjellravenshop.no

Fjellravenshop.noFjellrevenshop.no ble grunnlagt av Åke Nording for 50 år siden, og selger slitesterkt, funksjonelt og tidløst friluftsutstyr – og klær. Tanken bak produktutvalget til Fjellrevenshop.no er å tilby friluftsklær med smart og innovativ design. I dag kan dermed Fjellrevenshop.no tilby klær og utstyr som er bemerkelsesverdig lette, men samtidig svært motstandsdyktig mot vind og vær. Nettbutikken har friluftsutstyr – og klær for hele familien til gode priser.

Besøk Fjellravenshop

Størst utvalg av friluftsklær
Fjellrevenshop.no har et stort utvalg av friluftsklær, inkludert jakker, bukser, shorts, skjorter, genser og dessuten vester. De selger også tilbehør som votter, hansker og luer. Kort fortalt alt du Fjellravenshop nettbutikktrenger til en vellykket tur ute i både kaldt og varmt vær. Friluftsklærne har også fin design og detaljer, og har god passform slik at det klærne føles både komfortabelt samtidig som de ser bra ut på kroppen. Flere plagg kommer i ulike farger og Fjellrevenshop.no har de fleste produkter alltid på lager, ettersom de har et effektivt produktsystem som varsler dem når noe snart går tomt. Nettbutikken fører naturligvis også mange kjente merkevarer, inkludert Eukanuba, Primus, hanway, og mange flere.

Lett å finne riktige plagg
Det er morsomt å handle hos Fjellrevensport.no og det kan ta kort og lang tid, det er opptil deg. Du kan sortere varer etter størrelse, kategori og priser. Dette kan du gjøre i venstre sidemarg, og på produktsidene så finner du god informasjon om ting som vekt, forbruksmateriale, yttermateriale og om plagget eller utstyret har spesielle funksjoner, slik som f.eks. en kartlomme. Du kan også lese omtaler skrevet av andre kunder.

Levering på døren
Fjellrevenshop.no tilbyr levering på døren og dessuten åpent kjøp i 30 dager. Hvis du er på utkikk etter nye produkter så er det verdt å ta en titt på «Nyheter» siden. Ellers bør du også melde deg på nyhetsbrevet for å få med deg de siste tilbudskampanjene. Fjellrevenshop.no legger også ut mye nyttig informasjon på Facebooksiden sin og svarer også gjerne spørsmål der. Du kan betale med debetkort og kredittkort, samt faktura via Klarna. Kundeservice kan kontaktes på både e-post og telefon.

Har du erfaringer med nettbutikken Fjellravenshop.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar, da vel!

Besøk Fjellravenshop

 

Save

Legg igjen en Kommentar