Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Coolshop.com

Coolshop.com

 Coolshop Om Coolshop.com
«Hvorfor skal spill være så dyrt?». Med dette spørsmålet startet de første tankene omkring Coolshop.com. De tre danske karene som lurte på dette, mente at det måtte kunne gjøres billigere. Konklusjonen deres ble til slutt at de måtte satse stort. De måtte kjøpe inn store mengder, slik at de kunne hoppe over flere ledd i innkjøpsprosessen og dermed spare penger.

Besøk Coolshop

Og stort satset de. I dag har Coolshop.com over 500 000 spilltitler på lager som er klar til å sendes ut til envher tid. De fører også mange titler som ikke er lagerført, men som de kan bestille for deg. De følger fem magiske bud hvor de vil være best på pris, service, informasjon, trygghet og utvalg.coolshop nettbutikk

De første årene vokste de raskt og i 2008 flyttet de inn i lokaler på hele 3500 kvm. I 2009 feiret de 7 års dag og de har nå rundet 450 000 kunder. Det var også dette året de skapte sin egen serie med tilbehør, CoolGear. Tilbehøret er av høy kvalitet og det har faktisk livstidsgaranti.

Coolshop.com åpnet sin første butikk i 2009, sammen med Blockbuster.

I tillegg til spill for flere kjente spillkonsoller og lydtilbehør, har de også leker, klokker og parfyme.

Annen nyttig info
Du betaler ikke tollavgifter når du handler hos Coolshop.com.

Alle lagerførte varer vil bli levert innen 2-3 virkedager. Bestillingsvarer er leveringstiden 5-8 virkdager.

Alle leveranser blir gjort med PostDanmark og GLS pakkeshop. Alle forsendelser kan spores hos disse. Frakten er medregnet i prisen, slik at du ikke betaler for mer enn varene du bestiller.

Bestiller du to varer og den ene er lagerført, mens den andre er bestillingsvare, vil denne bestillingen bli delt opp. De sender lagervaren samme dag, mens bestillingsvaren vil bli sendt innen 5-8 virkedager. Dette koster ikke deg noe ekstra.

  • 2-3 dager leveringstid
  • 14 dagers angrerett
  • Gratis frakt
  • Betalingsmåter: Kort og faktura

Besøk Coolshop

Har du erfaringer med nettbutikken Coolshop.com som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under!

En kommentar

  1. Bestilte en vare (hardware) her ene og alene for de hadde den beste prisen.
    Det eneste problemet var at når etter relativt kort tid mottok varen, så viser det seg at varen er langt ifra ny, den er godt brukt, full i striper, hakk og slitasje. Så her er det bare å styre unna. Ikke var det opplyst på siden at dette var brukt utstyr heller. Det ble solgt som nytt…

Legg igjen en Kommentar