Ruth66.no

ruth66_logoOm Ruth66.no
Historien starter med en ung pike med navn Ruth, som i dag er 66 år gammel, som tidlig ble interessert i interiør. Ruth reiste mye som ung, men slo seg til ro i Oslo da hun møtte sin utkårede. Ruth66 deler sin lidenskap for store og små ting. I nettbutikken finner du retro og kitsch, plast og teak, nytt og gammelt. Alle med én fellesnevner: ting som gjør en glad. Nettbutikken ble åpnet 1. april 2006 og de har både butikk og lager på Grünerløkka i Oslo.

Besøk Ruth66.no

I nettbutikken kan du lese hele historien om Ruth og hennes ferd ute i verden før hun startet butikken og nettbutikken i Oslo. Det hele gir et personlig preg på nettbutikken.

Ruth66.no har produkter til han, henne, gutten, jenta, den nyfødte og brudeparet. Nettbutikken er en herlig blanding av våre tidligere tiår og det er fryd å bla seg gjennom kategoriene og se alle disse raritetene. Er du på jakt etter en lavalampe, hagenisse, en pyntepute fra Hawaii eller en plastkrakk, så er Ruth66.no det rette stedet.ruth66_nettbutikk

Kategoriene er delt opp på en litt utradisjonell, men gøyal måte. Her kan du shoppe via «Varekategorier», «Hvor?», «Til hvem?» og «varetyper». Lettvindt om du er på utkikk etter f.eks bryllupsgave. Da klikker du først på «Til hvem?» og så på knappen «Brudeparet».

Annen nyttig info
Når du har lagt inn en bestilling sendes den normalt allerede dagen etter. Leveringstiden er naturligvis avhengig av postgangen, men normalt tar det 2-5 virkedager.

Ønsker du å betale med Visa eller kredittkort, blir du oppringt av butikken når du har lagt inn en bestilling slik at de kan få riktige opplysninger og trekke beløpet manuelt.

Fraktprisen varierer ut i fra hvilken betalingsmåte du velger. Paypal gir en fast fraktpris på 90 kr.

  • 2-5 dager leveringstid
  • Fraktprisen varierer
  • Betalingsmåter: Paypal, forskuddsbetaling og kort
  • Sender også til utlandet

Besøk Ruth66.no

Har du erfaringer med nettbutikken Ruth66.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar