Hjem / Merker / Bebe

Bebe

Bebe

Foto fra Bebe.com

Motmerket Bebe ble startet opp av Manny Mashouf. Han åpnet den første Bebe butikken i San Francisco i 1976. Etter nesten 40 år etter oppstarten, har merket etablert seg som en av verdens beste motebutikker.

Merket lager chic og moderne mote. De framkaller en tenkemåte og en holdning, i stedet for en alder. Bebe designer klær for selvsikre, sexy og moderne kvinner. Det er et globalt merke, som legemliggjør en sensuell og sofistikert livsstil.

Bebe selges over hele verden, og har flere butikker i Asia, Europa, Latin-Amerika og Midtøsten. Merket markedsfører sine varer under navnene Bebe og Bebe outlet gjennom mer enn 250 butikker, og i mer enn 100 internasjonale-lisens butikker og på bebe.com. I butikkene og på nettbutikken, streber merket etter å skape et eksklusivt og visuelt stimulerende ’’boutique’’ miljø. Samtidig streber de for å gi topp service og en eksepsjonelt god handleopplevelse for kunden. Nettbutikken bebe.com ble lansert i 1998. Nettbutikken tilbyr et komplett utvalg i merkets produkter til kunder i USA og Internasjonalt.

Merket operer også med 2b bebe. I mer en 30 butikker over hele USA og Canada, ankommer friskt og eksklusivt design daglig til 2b bebe butikkene. Viben er energisk, og utseende er sexy. Det vises i det spennende butikkmiljøet, og i de flørtene og feminine plaggene.

Flere kjente fjes har frontet kampanjer for bebe. Micha Barton var i 2006 frontfigur for en kampanje. I 2007 var Brenda Song, kjent fra blant annet Disney serier, ansiktet utad til en reklamekampanje. Samme året og 2008 frontet skuespilleren Rebecca Romijn vårkampanjen til merket. Eva Longoria, kjent fra den populære tv-serien Frustrete fruer, var fra våren 2007 til våren 2009 ansiktet for BebeSport. Kampanjene til Bebe har dukket opp i store internasjonale moteblad som Vouge, Elle, Cosmopolitan og Glamour.

Legg igjen en Kommentar