Hjem / Nettbutikker / Kategorier / Blomster / Mestergrønn.no

Mestergrønn.no

MestergrønnOm Mestergrønn.no
Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede. De har over 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. De ble etablert i Skien i 1983 og de har fokusert på kvalitet helt siden den gang. Mester Grønn leverer blomster til enhver anledning, enten det er til hverdag eller fest, sorg eller glede.

Besøk Mestergrønn.no

Mester Grønn tilbyr blomster som kommer rett fra produsenten, uten noen mellomledd. På denne måten får du friske blomster til konkurransedyktige priser. I sortimentet sitt fører de blomster, planter og relevant tilbehør. Du kan du plukke ut dine favorittblomster og få de bundet i butikken eller binde de selv hjemme sånn som du selv ønsker. I nettbutikken finner du en inspirasjonsside hvor du kan hente ideer til binderi.Mestegrønn Nettbutikk

Hos Mestegronn.no kan du bestille blomster for utsendelse. Blomstene blir levert til den adressen du oppgir når du bestiller. De kan levere blomster til en privatadresse, sykehus, hotell og begravelser.

Samfunnsengasjement
Mester Grønn er helt klart en samfunnsengasjert kjede. Overskuddet av posesalget i Mester Grønn butikkene går til Frelsesarmeen, noe som faktisk er rundt 1 million kroner hvert år. I tillegg står det en innsamlingsbøsse fra Frelsesarmeen på disken i alle butikkene rundt om i Norge, for de kundene som ønsker å gi mer i støtte. Frelsesarmeen jobber med prosjekt innfor rusomsorg, barn- og familieleire og eldreomsorgen.

Mester Grønn er dessuten Norges største importør av Fairtrade-merkede roser. Fairtrade er en internasjonal merkeordning som sikrer bedre arbeidsforhold og betingelser for bønder og arbeidere i fattige land.

Annen nyttig info
Blomster og panter anses som ferskvarer, så derfor gjelder ikke angreretten på vanlig våte. Mester Grønn opererer med en 5 dagers garanti om at de avskårne blomstene deres skal holde seg friske og fine i minst fem dager, såfremt du behandler de riktig.

Mestergronn.no opererer med bestillingsfrister. Bestiller du før kl 12.00, vil de som regel kunne levere blomstene samme kveld til den adressen du ønsker.

Ønsker du blomster til en begravelse eller bedrift må du bestille minst én virkedag i forveien.

Du kan også kjøpe blomstene i nettbutikken og hente de selv i valgt butikk.

  • Rask leveringstid
  • Leveringsmetode varierer fra sted til sted
  • Fraktkostnadene varierer
  • Betalingsmåter: Kort og faktura

Besøk Mestergrønn.no

Har du erfaringer fra nettbutikken Mestergrønn.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar