Hjem / Kjøpetips / Julegavetips / Julegavetips til bror

Julegavetips til bror

Jula nærmer seg med stormskritt og det er på høytid å tenke på julegavene. Et stressfylt pengesluk vil de fleste påstå. Vel, vi kan være enig i det. Vi kommer på mange andre ting man heller vil bruke tiden på, enn å springe som en gal i butikkene for å leite opp de riktige julegavene til de riktige prisene. Skjerfet strammer rundt halsen og svetten siler nedover ryggraden. Man grøsser av mindre.

Men det er da man må huske på at alt kan handles på nett! Og det beste med å handle julegavene på nettet, er jo at du kan sitte hjemme i godstolen i fred og fordragelighet. Du slipper å leite, du slipper å svette og du slipper den uendelige køen i kassa.

Og for å forenkle julegaveshoppingen ytterligere for deg, har vi leitet opp noen julegaver som passer til bror. Se bare her:

 

need_for_speed-33602833-frntlDette vil broren din bare elske! Oppdag en åpen nattverden med urban bilkultur, drevet av fem måter å spille på i denne fascinerende omstarten av Need for Speed™-serien. Stak ut din egen vei gjennom flere overlappende historier, og bygg opp ryktet ditt på veien mot å bli det ypperste ikonet. Slippes 05.11.15 og kan kjøpes hos CDON.com.

Kjøp det her!

 

 

 

442c1f031eba1f93c28338d5732a3399

Droner har virkelig tatt av og det er ikke uten grunn. Det er kjempegøy! Det finnes en mengde droner på markedet. Noen koster flesk og er svært avanserte. Andre er billige og ikke spesielt bra. Denne dronen gir deg utrolig mye fly- og filmglede for pengene! Kan kjøpes hos Coolstuff.no.

Kjøp den her!

 

 

95f05f282c93

Trenger broren din nye fotballsko? Da bør du sjekke utvalget hos Unisportstore.no. Nike Mercurial Victory V er en fotballsko hvor du får designet og utseendet fra toppmodellene, men til en meget fordelaktig pris.

Kjøp de her!

 

 

deksel-

Driver broren din å mister mobilen sin i gulvet til stadighet? Kanskje han bør ha et deksel som beskytter. MyTrendyPhone.no har et enormt utvalg av mobiler, nettbrett og tilbehør til dette. Vi kunne sikkert brukt hele dagen på å gå gjennom alle produktene, så vi er sikre på at du finner noe der som kan passe broren din.

Kjøp det her!

 

 

59-2932_X

Jada, en myk pakke! Men et Craft superundertøysett ønsker vel alle seg? Ingen liker å fryse, det er i alle fall sikkert. Dette settet har dessuten gode fuktighetstransporterende egenskaper. Passer godt for den svette broren din! Koster kun 499 kr hos Ellos.no.

Kjøp det her!

Legg igjen en Kommentar