Hjem / Kjøpetips / Julegavetips / Julegavetips til venninne

Julegavetips til venninne

Jula nærmer seg med stormskritt og det er på høytid å tenke på julegavene. Et stressfylt pengesluk vil de fleste påstå. Vel, vi kan være enig i det. Vi kommer på mange andre ting man heller vil bruke tiden på, enn å springe som en gal i butikkene for å leite opp de riktige julegavene til de riktige prisene. Skjerfet strammer rundt halsen og svetten siler nedover ryggraden. Man grøsser av mindre.

Men det er da man må huske på at alt kan handles på nett! Og det beste med å handle julegavene på nettet, er jo at du kan sitte hjemme i godstolen i fred og fordragelighet. Du slipper å leite, du slipper å svette og du slipper den uendelige køen i kassa.

Og for å forenkle julegaveshoppingen ytterligere for deg, har vi leitet opp noen julegaver som passer til en venninne. Se bare her:

MangoFrutti_klokke

 

Mango Frutti klokka i lilla passer utmerket godt til freshe og sporty venninner! Klokka koster kun 498 kr og du finner den hos klokkespesialisten Klokker.no.

Kjøp den her!

 

 

 

 

 

 

Neglelakktørker

 

Blåseapen fra Coolstuff.no er utmerket som gave til den utålmodige venninna som alltid kliner neglelakken sin utover alt, lenge før den rekker å tørke. Den koster bare 99 kr, så her er det rom for å slenge på noen andre småting fra Coolstuff når du først er i shoppemodus. Såppas er venninna di verdt, vel?!

Kjøp den her!

 

 

Nissene_på_låven

 

Jula er den tiden hvor mange slapper av fra hverdagens tjas og mas, og da er det alltid rom for film og tv-serier! Hos CDON.com er det mange gode filmer og serier å velge mellom, blant annet Nissene på Låven til kun 159 kr!

Kjøp den her!

 

 

 

20-122

Svært elegant speil som har 5x forstørring på den ene siden og vanlig speil på den andre. Speilet er i forkrommet stål og har lys. Perfekt sminkespeil til den gode venninnen. Kan kjøpes for den nette sum av 399,- hos Enklereliv.no.

Kjøp det her!

Legg igjen en Kommentar