Tanum.no

TanumOm Tanum.no
Tanum ble grunnlagt i 1832 av Papen Dahl i J.W. Cappelens navn og var Oslos aller første bokhandel. Siden den gangen har de utvidet med flere bohandlere rundt om i hovedstaden. Tanum.no har som selve bohandlene, et bredt utvalg av skjønnlitteratur, faglitteratur, hobbybøker og lydbøker, på denne måten kan alle i Norges land også få tilgang på deres sortiment. Leveringstiden er kjapp, på få virkedager får du bøkene i posten.

Besøk Tanum.no

Nettbutikken er oversiktlig og det er lett å finne frem. Du kan gå gjennom kategoriene eller søke etter den boka du er på jakt etter. I søkefeltet lar de deg søke på både tittel, forfatter og ISBN-nummer.Tanum Nettbutikk

Handler du bøker for over 295 kr, vil du få bestillingen din tilsendt helt kostnadsfritt.

For registrerte studenter er det gratis frakt i forbindelse med studiestart (januar, februar, august, september)

I nettbutikken opplyser de om det som skjer i Tanumbutikkene. De har ofte besøk av forfattere fra inn- og utland, på både signering, såkalt litteraturkafeer og foredrag. Hold deg oppdatert i nettbutikken. Det aller beste er at det er helt gratis å delta på.

Tanum har hele 8 bokklubber du kan melde deg inn i. Bestselgerklubben, Energica, Hobbyklubben, Krimklubben og Tanum Lydbok for å nevne noen. Ved påmelding i en av disse bokklubbene vil du få et gavekort på hele 1500 kr! Dette gavekortet betaler for velkomstpakken din, som er maks 3 bøker. Resten av gavekortet kan du bruke på andre produkter (du kan velge mellom 500 titler og produkter).

Tanum har en ny boktjeneste som gir deg spesielt gode tilbud på utvalgte titler og rabattkuponger rett til mobilen din. En flott tjeneste til lesehesten!

Annen nyttig info
Handler du bøker over 1 kg, blir pakken din sendt som servicepakke og du kan spore denne på Postens nettsider.

  • 14 dagers angrerett
  • Frakt fra 29 kr (gratis frakt over 295 kr)
  • Betalingsmåter: kort og faktura
  • Leverer til hele Norge
  • Leveringstid 2-5 virkedager

Besøk Tanum.no

Har du erfaringer med nettbutikken Tanum.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar