Haugenbok.no

HaugenbokOm Haugenbok.no
Haugenbok.no er en nettbasert bokhandel med lager og kontor i Volda. Det som gjør at Haugenbok.no skiller seg litt ut fra andre nettbokhandlere, er hjemlån av bøker. Bestill boken på vanlig måte og lån den i 15 dager. Du benytter deg ganske enkelt av returlappen som kom med boka når du skal returnere.

Besøk Haugenbok.no

I nettbutikken har de et hendig søkefelt øverst som lar deg søke på forfatter, tittel og ISBN-nummer. Fin måte å finne frem til det du leter etter. Er du usikker på hva boken heter eller hva forfatteren heter til fornavn, kan du søke på f.eks bare etternavnet. Søket lister opp alt som har med ditt søkeord og dette øker sjansen for at du finner boken din.

Haugenbok.no har mange gode tilbud. Som de selv skriver «opptil 85% rabatt på både bøker og bokverk til enhver tid». I tillegg vil du få både volum- og kvantumrabatt ved større bestillinger.

Som student kan du opprette egen studentkonto og få to ekstra betalingsmåter i tillegg til kort og faktura, nemlig: betalingsutsettelse og avbetaling. Kjekt for en fattig student!Haugenbok nettbutikk

Annen nyttig info
Haugenbok.no tilbyr flere forskjellige måter å betale på. Som privatkunde har du fem valg: avbetaling, faktura, samlefaktura, kort og bankaxess. Du finner utfyllende info om dette på deres kundeservicesider.

Du kan chatte live med kundeservice. En fin måte å få svar på spørsmål umiddelbart.

Alle som handler for over 249 kr vil få bestillingen sendt fraktfritt.

Så fremt din bestilling er på lager, sendes den samme dag.

Ønsker du å returnere skal det ikke være noe problem. Vær obs på at du må betale portoen om du returnerer kun en enkelt bok. Er det et bokverk du ønsker å returnere, er det kostnadsfritt og du kan benytte deg av returlappen som kom med i pakken.

  • Låne bøker
  • 15 dagers angrerett
  • Bestillingen din sendes samme dag
  • 39 i frakt (over 249 kr gir gratis frakt)
  • Betalingsmåter: Avbetaling, faktura, samlefaktura, kort og bankaxess

Besøk Haugenbok.no

Har du erfaringer med Haugenbok.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar under.

2 kommentarer

  1. Jeg er på jakt etter Gunnar Stålesens triologi..Kan dere skaffe disse tre bøker og hva koster de. Hilsen Arne Fotland.

Legg igjen en Kommentar