Akkurat nå:

Nutrilett.no

Nutrilett_logoNutrilett.no er en nettbutikk som eies av Axellus AS. Nutrilett ble lansert i Norge i 1989 og er i dag markedsleder i Norden.

Besøk Nutrilett

Nettbutikken fører nutrilettprodukter slik som måltidserstattere, supper, shakes, og smoothies. Alle disse produktene er rettet mot vekttap. Nutrilett.no selger også grupper av varer som er beregnet for ulike dietter med ulike tidsrom.

På nettsiden finner du mye informasjon om produktene. Produktbeskrivelsene inneholder informasjon om blant annet hvor mye kalorier og næringsinnhold som Nutrilett_nettbutikkforteller mengden av vitaminer, mineraler, fett og karbohydrater. I tillegg står det skrevet hvordan varen blir brukt i en nutrilett-diett. Nutrilett.no har også lagt ut informasjon om hvor du kan kjøpe varene utenom nettbutikken. Dette ligger på samme side som produktbeskrivelsene. Du finner dessuten også kliniske studier som støtter hva nutrilett lover med sine diettprogrammer og produkter. Nutrilett.no har også unike varer, ettersom her finner du produkter som du ikke finner i butikken ellers.

Annen nyttig info
Nutrilett.no har fokus på en enkel og brukervennlig nettside, og skulle du ha problemer med varer kjøpt på nettbutikken, så kan du kontakte nutrilett.no sitt online support – og retursystem. Det er dessuten trygt å handle hos nutrilett.no og ingen vil få tilgang til dine personlige opplysninger.

På nettsiden finner du kampanjetilbud og muligheten for å melde deg på nutrilett.no sitt nyhetsbrev. Da vil du få tips om tilbudsvarer og nyhetsvarsler om nye produkter.

Nutrilett.no lover dessuten pengene tilbake dersom deres 14-dagers diett og 21-dagers diett ikke sørger for at du går ned i vekt. For å lese mer om dette kan du gå inn på nettbutikkens side om nutrilettforskning. Nettbutikken har en ønskelistefunksjon hvor du kan legge til produkter du vil kjøpe i fremtiden. I tillegg har den også en produktsammenligningsfunksjon hvor du kan se forskjeller og ulikheter mellom varene du vil kjøpe.

Varer kjøpt fra nutrilett sendes med Posten Norge og du har mulighet for å spore pakken din. Dersom du skulle ha spørsmål om nutrilett sine produkter, så har nettsiden dessuten en FAQ med god informasjon om produktene og om hvordan de skal brukes.

Besøk Nutrilett

Har du erfaringer med nettbutikken Nutrilett.no som du ønsker å dele med andre? Legg igjen en kommentar under.

Legg igjen en Kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.Obligatoriske felt er merket *

*