Akkurat nå:
Hjem / Nettbutikker / Alfabetisert / A-F / Cityshop.no

Cityshop.no

cityshopOm Cityshop.no
Cityshop.no er en nettbutikk som satser på jeans og andre denimprodukter som skjørt, jakker, shorts og vester. Du finner også andre produkter som topper og belter, men det er i alle hovedsak denimprodukter de satser på. Som de skriver selv: «vi vil prøve å belyse noen faser og elementer omkring det å handle jeans på nett». Mange synes det er vanskelig å handle jeans på nett, og det er nettopp denne prosessen cityshop.no ønsker å forenkle. Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, har de en enkel størrelsesguide du kan sjekke i nettbutikken.

Besøk Cityshop

Cityshop sender bestillinger til hele Norge fra deres lager på Hundvåg.

Nettbutikken har delt opp navigasjonen sin slik at det skal være enkelt å finne frem. Eksempelvis er jeans delt opp i flere menyvalg, slik som «Sort Jeans», «Mørk jeans» og «Lys jeans».

Annen nyttig info
For å handle i nettbutikken må en ha fylt 18 år, men er du under 18 år kan du få en foresatt til å bestille for deg.Cityshop nettbutikkDet skal ikke være noe problem å returnere/bytte varer som ikke passer eller som man rett og slett angrer kjøpet på. Det opplyses om 30 dagers angrerett inne på informasjonssiden «Jeans», mens det fremkommer 14 dager i kjøpsbetingelsene deres. Så her bør man sjekke med nettbutikken hvilken angrefrist som gjelder før man sender noe i retur.

Hos Cityshop.no kan du forhåndsbetale din ordre med kort (debetkort eller kredittkort), velge postoppkrav hvor du betaler ved henting av pakken på postkontoret eller Klarna (vanlig faktura eller konto). Bestillingen din sendes allerede 2-3 virkedager og du vil få beskjed straks du kan hente pakken på ditt postkontor.

 For bestillinger som skal sendes til Svalbard, tilkommer et gebyr til Posten på 160 kr.

  • 30 dagers angrerett
  • Sender til hele Norge
  • 2-3 dager leveringstid
  • Betalingsmåter: Kort, oppkrav og faktura

Besøk Cityshop

Har du erfaring med nettbutikken Cityshop.no som du ønsker å dele med andre? Legg gjerne igjen en kommentar her.

Legg igjen en Kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.Obligatoriske felt er merket *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>